Bästa veganska energibars 2024 – Vegan proteinbars

1. Earth Bite 2. Nick’s 3. RawBite
Earth Bite Mint Chocolate Chip

Nicks Peanuts n Fudge

RawBite Raw Cacao

Se priset här → Se priset här → Se priset här →

Veganska energibars och raw bars är ett bra sätt att få en extra energikick när du behöver det. Den här typen av barer är perfekta för veganer, vegetarianer eller alla som letar efter hälsosamma mellanmål på språng! Det finns många olika typer tillgängliga så du borde kunna hitta en som passar dina smaklökar. Det här blogginlägget tar en titt på 5 veganvänliga energibarer och rawbars som vi tycker är värda att prova.

Vilka är de bästa veganska energibarsen?

I det här blogginlägget tar vi en titt på 5 veganvänliga energibarer och rawbars som vi tycker är värda att prova!

Vad gillar du att äta? Vilken typ av smak, konsistens eller aromer skulle du vilja ha? Allt detta är saker att tänka på när du väljer veganska energibars och raw bars.

Om du är en chokladälskare tycker vi att Earth Bith Mint And Chocolate-baren är en bar som ger mycket valuta för pengarna. De har en härlig utsida med en kladdig chokladkärna vilket gör dem riktigt mättande!

Bästa veganska bars 2024

 

  1. Earth Bite Mint Chocolate Chip
  2. Nicks Peanuts n Fudge
  3. RawBite Raw Cacao
  4. Barebells Vegan Bar
  5. Smiling Fruktbar Fairtrade
Testvinnare

1. Earth Bite Mint Chocolate Chip

4.9
/
5

Mint & Chocolate Chip är ett sött sätt att fly för en liten stund. Vi älskar den dekadenta chokladiga smaken, men vet också varför det är så svårt att hålla fingrarna borta från den här baren – utan raffinerat socker eller smör! Earth Bite har skapat den här unika smaken genom att inkludera näringsrika ingredienser som bovete och cashewnötter tillsammans med nyttiga saker som mandel och russin. Med 10 helt naturliga ingredienser som är 100 % veganska är Mint & Chocolate Chip ett överseende nöje som gör att du kommer att känna dig bra inombords även långt efter att du känner dig mätt.

Näringsvärde per 100 g
Energi 446 kcal
1862 kJ
Protein 11 g
Kolhydrat 41 g
– varav sockerarter 39 g
Fett 24 g
– varav mättat fett 5 g
Salt 0.03 g

2. Nicks Peanuts n Fudge

4.7
/
5

3. RawBite Raw Cacao

4.5
/
5

Med en subtil kakaosmak är RawBite ett läckert och uppfriskande svar på de sockerkramade energibars som för närvarande finns på marknaden. Med 100 % naturliga ingredienser är den här baren perfekt som ett mellanmål när som helst eller som måltid efter träning för dem som vill tappa kilon på naturlig väg. Förutom att den är fylld med råa näringsämnen har den också ökade nivåer av hälsosamma fetter från nötter och andra naturliga källor som kommer att tillfredsställa dem som längtar efter dekadenta, söta mellanmål utan att känna sig skyldig till sitt val!

Näringsvärde per 100 g
Energi 446 kcal
1862 kJ
Protein 11 g
Kolhydrat 41 g
– varav sockerarter 39 g
Fett 24 g
– varav mättat fett 5 g
Salt 0.03 g

4. Barebells Vegan Bar

4.3
/
5

Barebells Vegan Bar är det idealiska proteinrika mellanmålet för dem med vegansk kost. Även om de här barerna är mjuka och läckra har de en rejäl punch tack vare 15 g näringsrikedom från tre källor: ris, soja och ärter. Så varsågod – ta en som morgonfrukost eller kvällssnack – dessa otroligt sockerfattiga veganska mellanmål är perfekta oavsett om du är på språng eller slappnar av hemma!

Näringsvärde
energi: 1702,00 kJ
fett: 21,00 g
– varav mättat fett: 8,20 g
kolhydrat: 35,00 g
– varav sockerarter: 1,70 g
fiber: 12,00 g
salt: 0,58 g
protein: 27,00 g

5. Smiling Fruktbar Fairtrade

4.1
/
5

Föreställ dig den mjukaste, mest perfekt mogna frukten du någonsin har ätit. Ta nu denna saftiga lilla fröjd och gör den ännu bättre med en läcker tropisk dressing. Smiling Fruktbar Fairtrade är naturligt glutenfri, helt naturlig, veganvänlig, koshercertifierad, GMO-fria ingredienser som inte innehåller något av det onda som finns i ohälsosamma snacks som majssirap med hög fruktos och hydrerade oljor. De är så goda att du kommer att le från kind till kind!

Näringsinnehåll per: 100 g
Energi 325 kcal
1377 kJ
Fett 0.7 g
– varav mättat fett 0.3 g
Kolhydrater 73 g
– varav sockerarter 54 g
Protein 2.7 g
Salt (naturligt förekommande från mango) 0.2 g

Hur många raw barer kan man äta per dag?

Du kan äta så många veganska energibarer varje dag. De innehåller dock en hel del kalorier så det är bra att begränsa dem till en eller två med tanke på hälsofördelarna tillsammans med deras höga proteininnehåll som ger dina muskler vad de behöver för reparation och tillväxt, förutom att de är rika på vitamin A & E!

När passar det bra att äta en vegan bar?

Ät dessa hälsosamma godbitar när blodsockret sjunker efter fasta träning samtidigt som du känner dig trött, för då ger de bästa barerna tillräckligt med energi som behövs inte bara under träning utan också under de flesta aktiviteter; att ge dig den där extra knuffen på jobbet från tid till annan hjälper också.

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5,0
5,0 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%
Håkan Abrahamsson
Håkan Abrahamsson

Håkan Abrahamsson är utbildad näringsterapeut. Hans främsta intresse är att lusläsa forskningsrapporter, så länge det rör kosttillskott, hälsa eller näring. Håkan följer både Livsmedelsverket och Läkemedelsverket på nära hand för att veta vad som är aktuellt just nu.

Articles: 22