Bästa testoboosters 2024 – Läs vårt testosteronhöjare test innan köp

Med ett tillskott av testosteron kan du se till att öka mängden testosteron i kroppen på ett naturligt sätt. Idag är marknaden stor och det finns många produkter och varumärken att välja mellan. Här är det viktigt att du verkligen väljer en produkt som är hälsosam och naturlig och som inte innehåller ren testosteron. Orsaken till det sistnämnda är helt enkelt för att det är olagligt, medan testosteronbooster är helt lagliga och godkända att använda sig av.

I detta bäst i test har vi bara listat högkvalitativa, säkra och lagliga testosteronbooster som är berikade med aktiva ingredienser som optimerar kroppens egna produktion av hormonet. Se vårt test för att hitta det bästa testosteronet 

Topp 5 Bästa testoboosters 2024

 1. RAW Test
 2. Elexir Pharma Teston Man Balans
 3. Healthwell Bockhornsklöver
 4. Biotech USA Tribooster 2000 mg
 5. Olimp TestoXeed
Testvinnare

1. Bästa testoboostern RAW Test

4.9
/
5
Fördelar
 • Allsidig testostronhöjare
 • Bästa testobooster för både män och kvinnor
 • Berikade med både C-vitamin, zink, vit champinjon och gingeroler
 • Främjar muskeluppbyggnaden
Nackdelar
 • Krävs 4 tabletter/dag för full effekt

RAW Test är våran självklara favorit när det kommer till bästa testohöjaren 2022! Många produkter som riktar in sig på just detta hormon vänder sig främst till män, medan RAW Test är mer allsidig och främst fokuserar på muskeluppbyggnad. Det här tillskottet passar utmärkt för dig som tränar riktigt hårt och som vill komma i riktigt bra form. RAW Test är mycket högdoserad och kan användas både under dieter såväl som under uppbyggnadsfaser. Här räcker det gott och väl med en dosering innan du går och lägger dig på kvällen och naturligtvis är RAW Test helt fri från alla typer av dopingklassade ämnen. Istället har tillverkaren valt att använda sig av naturliga extrakt och näringsämnen, t.ex. vit champinjon, transreservatrol som innehåller mycket antioxidanter, samt zink och D-asparginsyra.

RAW Test är ett utmärkt alternativ för både män och kvinnor som vill satsa på att bygga muskler, orka mer och bli starkare. En förpackning innehåller ca 120 kapslar som är berikade med C-vitamin, ingefära, extrakt från vindruvor och gingeroler.

2. Bästa premiumval av testobooster Elexir Pharma Teston Man Balans

4.7
/
5
Fördelar
 • Höjer testosteronnivåerna naturligt
 • Innehåller vitamin B6 och zink
 • Berikat med bockhornsklöver-extrakt
 • Minskad trötthet och ökad muskelmassa
Nackdelar
 • Högre pris/tablett än genomsnittet

Elexir Pharma Teston Man Balans är ett tillskott som är specialutvecklat och framtaget för män. En förpackning ger dig sammanlagt 60 stycken tabletter som består av aktiva ämnen som främjar ett välbalanserat mående och en bättre hormonbalans i kroppen. Här har tillverkaren endast använt sig av naturliga boosters som zink, Vitamin B6 och bockhornsklöver. Zink bidrar till att din kropp producerar mer normala nivåer av testosteron, samtidigt som reproduktion och fertilitet förbättras. Elexir Pharma Teston Man Balans kan med fördel även användas av den som vill ha en bättre energiomsättning och känna sig piggare under dagen eller varför inte minska tröttheten och främja proteinsyntes och muskelfunktion.

Elexir Pharma Teston Man Balans innehåller även bockhornsklöver, vilket vi verkligen ser som ett plus! Bockhornsklöver är nämligen ett mycket spännande och unikt extrakt där forskning har visat att det har en förmåga att boosta utvecklingen av muskler och muskelmassa.

3. Bästa budgetval av testobooster Healthwell Bockhornsklöver

4.5
/
5
Fördelar
 • Högdoserade kapslar
 • Innehåller bockhornsklöver
 • Vegetabiliskt
Nackdelar
 • Färre ingredienser än andra alternativ

Bockhornsklöver från Healthwell lämpar sig för dig som söker ett testostron tillskott som är så avskalat som möjligt. Just bockhornsklöver har visat sig ha mycket positiva effekter på testosteronnivåerna i kroppen och höjer dessa på ett naturligt sätt. Kapslarna är helt vegetabiliska och högdoserade, där varje kapsel innehåller 600 mg av den härliga örtblandningen. Här har Healthwell använt sig av bockhornsklöverpulver samt bockhornsklöverextrakt som tillsammans ger en mycket koncentrerad form av örtens alla näringsämnen. Även om örten är ganska så okänd i det svenska köket har den använts väldigt mycket i det asiatiska. Även i Grekland är den mycket populär, där den används för att främja en bättre matsmältning och bättre magbalans.

Förutom en bättre mage kan bockhornsklöver även hjälpa dig som vill höja testosteronnivåerna i kroppen för att förbättra sexlusten eller för att öka muskelmassan i samband med träning. Det finns dock många andra komponenter som gärna bör kombineras för att få ett så effektivt och snabbt resultat som möjligt, t.ex. de vi ser i Elexir Pharma Teston Man Balans.

4. Bästa högdoserade testoboostern Biotech USA Tribooster 2000 mg

4.3
/
5
Fördelar
 • Mycket högdoserat och innehåller 2000 mg per kapsel
 • Består av 2000 mg tribulus/tablett
 • Endast en tablett om dagen
 • Naturlig och godkänd
Nackdelar
 • Passar inte dig som vill ha ett lågt tillskott

Biotech Tribooster från USA är ett kosttillskott som passar för dig som söker en renodlad produkt som är så högkoncentrerad som möjligt. Med Biotech Tribooster får du en mycket stark tribulus terrestris, vilket hjälper dig att öka i muskelvolym såväl som i styrka. Endast en tablett innehåller så mycket som 92,5 % av steroida saponiner och därför är det viktigt att du inte överstiger den rekommenderade dagliga dosen. Biotech Tribooster kan mycket väl anses vara en av de mest potenta produkterna med tribulus som finns på marknaden och passar för både män och kvinnor som vill få ut det yttersta av sin träning. Precis som namnet beskriver innehåller Biotech Tribooster 200 mg tribulus per tablett, vilket är mer än tillräckligt för att din kropp ska börja producera testosteron i kroppen.

Steroida saponiner kan låta skrämmande för dig som inte är insatt i ämnet, men sanningen är att dessa kommer från Tribulusen, vilket är en helt laglig och naturlig ingrediens. Återigen är det dock viktigt att du inte överstiger doseringsrekommendationen (1 tablett om dagen) och att du tar tabletten samma tidpunkt varje dag. En förpackning ger dig ca 8 veckors förbrukning.

5. Bästa testoboostern för män Olimp TestoXeed

4.1
/
5
Fördelar
 • Innehåller bockhornsklöver och zink
 • Berikat med DAA, vitaminer och mineraler
 • Främjar normala testonivåer och muskelökning i kroppen
 • Enkel dosering i smidiga kapslar
Nackdelar
 • Många underdoserade ingredienser

På femte plats i vårt bäst i test för bästa testosteron 2022 hittar vi ingen mindre än TestoXeed från Olimp. Detta kosttillskott är mycket populärt och används för att öka testosteronnivåerna i kroppen, samtidigt som du främjar muskelökning i samband med träning. För att göra TestoXeed så effektiv som möjligt har Olimp valt att använda sig av hela 15 ingredienser som bland annat består av bockhornsklöver, macarot, zink och DAA. Med TestoXeed får du en mycket högdoserad blandning med välkända och väl beprövade ingredienser. Produkten är i första hand framtagen för män som söker ett bra komplement till sin tränings- och kostplan, men som också vill öka energinivåerna och få en bättre livskvalitet. Här rekommenderas 2 kapslar om dagen bestående av 1875 mg DAA. Tack vare zinket i tillskottet kan du inte bara få högre testosteronnivåer, utan du kan även se till att bibehålla det fina resultatet bättre.

DAA har blivit en mycket populär ingrediens att använda sig av i samband med muskelökning och är något som vi kan hitta i ett flertal produkter. TestoXeed är en av de bästa testoboosters som vi hittade, men orsaken till att den hamnade längre ner är helt enkelt för att den riktar sig till män.

Brist på testosteron beror vanligtvis på sjukdom, men kan också hänga ihop med din ålder. Det visar sig oftast genom att du får mindre muskelmassa, samtidigt som fettet i kroppen ökar. Det kan även vara så att du får ett högt blodtryck eller till och med drabbas av diabetes typ 2. Med hjälp av det bästa testosteron tillskottet kan du se till att öka mängden i din kropp så att du inte bara mår bättre mentalt, utan även kan främja muskeluppbyggande i samband med träning. Eftersom en hög halt av testosteron har visat sig vara mycket viktig när du vill bygga muskler är det inte ovanligt att många killar och män använder sig av det just för detta syfte.

Vanliga frågor och svar om testosterontillskott

1. Vilket är det bästa testosteron tillskottet?

När det kommer till testosterontillskott är det viktigt att du väljer en produkt som är noggrant testad och som är laglig att använda sig av. Ibland kan du behöva testa dig fram för att se vilken som passar dig bäst, men vi rekommenderar helt klart RAW Test som en av våra favoriter. Produkten är framtagen för både män och kvinnor och fokuserar mer på muskelökning och muskeltillväxt, vilket är den främsta orsaken till att man använder kosttillskottet.

2. Varför får människor brist på testosteron?

Det finns flera orsaker som kan ligga bakom brist på testosteron. Det vanligaste är dock sjukdom och ålder. Under puberteten går testosteronhalten i kroppen upp och är som högst i 25-års åldern för de allra flesta, för att från 40-års ålder börja minska. Därefter går halterna nedåt för varje år som går.

3. Vilka positiva effekter har testosteron på kvinnor?

Det finns ett flertal utländska studier som visat att kvinnor som intar testosteron eller testobooster har fått ett ökat välbefinnande. Testosteronbehandlingar har haft positiva effekter på den mentala hälsan, men också på det fysiska välmåendet såväl som det sexuella.

4. Vem har nytta av den bästa testosteronhöjaren?

Testosteronhöjare är tillskott som är specifikt framtagna för män i övre ålder eller för att öka muskelmassan i samband med träning. I takt med att du blir äldre kan testosteronet i kroppen minska, vilket kan bidra till minskad sexlust, sämre energi eller lättare att lägga på dig fett. Även kvinnor som tränar hårt kan använda sig av produkten, men då rekommenderar vi att du satsar på ett så allsidigt kosttillskott som möjligt, t.ex. RAW Test eller Biotech USA – Tribooster.

5. Vad är det första tecknet på testosteronbrist?

Det råder en del delade meningar om vilka nivåer av brist på testosteron som uppvisar de olika symptomen. Det är t.ex. sedan längre känt att brist på testosteron kan bidra till att du lägger på dig mer fett, speciellt kring buken. Forskning och studier som utfördes av New England Journal of Medicine visade dock på att det är främst minskad nivå av östrogen som är orsaken till bukfetma, medan minskad muskelmassa främst är orsakad av brist på testosteron. Östrogen och testosteron samarbetar dock med varandra för att ge en god och balanserad hormonnivå i kroppen.

Sammanfattning

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av testosteronhöjande tillskott. Om du är kvinna kan det vara så att du tränar hårt och vill använda dig av ett tillskott som kan främja muskeltillväxten, medan för dig som är man kan det handla om att få tillbaka energin, sexlusten och välmåendet. Naturligtvis är det även mycket vanligt att män använder sig av testosteron tillskott i samband med träning, för att få musklerna att snabbare öka i volym och styrka.

Med ett testosteron tillskott kan du se till att balansera nivåerna i kroppen på ett naturligt sätt. Att använda sig av olagliga preparat är aldrig att rekommendera, speciellt när det finns bättre och mer hälsosamma lösningar som ger långvariga och bestående resultat istället för ”quick-fix”. När vi plockade ut våra testvinnare var vi mycket noggranna med att säkerställa att alla produkter kom från populära och godkända tillverkare, samtidigt som vi säkerställde att produkterna innehåll aktiva ämnen med bevisad effekt.

Förhoppningsvis kommer du att hitta din nästa favorit i vårt bäst i test. Vi rekommenderar att du väljer ett tillskott som innehåller flera olika ämnen, örter och extrakt, för att på så sätt få en ordentlig boost. En ört som har blivit mycket omtalad är t.ex. bockhornsklöver som många av våra produkter har berikats med. Nu är det dags att ta din träning och ditt välbefinnande till en helt ny nivå! Vilken väljer du?

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5,0
5,0 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%
Håkan Abrahamsson
Håkan Abrahamsson

Håkan Abrahamsson är utbildad näringsterapeut. Hans främsta intresse är att lusläsa forskningsrapporter, så länge det rör kosttillskott, hälsa eller näring. Håkan följer både Livsmedelsverket och Läkemedelsverket på nära hand för att veta vad som är aktuellt just nu.

Articles: 22