Bästa omega 3 – Vårt stora bäst i test av omega 3 kapslar!

Har du svårt att hitta rätt i det stora utbudet av hälsokost och omega 3? Du är inte ensam. I dag marknadsförs många omega 3 produkter som den absolut bästa för just dig men vi ska kolla närmare på vilken omega 3 som är bäst i test och vad användarna av dessa produkter säger. Om du är ny på omega 3 och missat alla de hälsofördelar som följer med användning av dessa så följer här nedan några skäl till varför just du ska fortsätta läsa vidare om det bästa omega 3 tillskottet.

Nedan listas bästa fiskoljan eller algoljan på marknaden, enkelt sammanställt för att du ska kunna göra det bästa valet för just dig och din hälsa.

Topp 6 bästa omega 3 2021

1. Healthwell Omega 3 plus

Healthwell Omega 3 plus är utan tvekan en av de bästa omega 3 kapslarna med dess 600mg rena omega 3. Dessa kapslar är för dig som vill ha ett extra stort intag av omega 3 och maxa fiskoljans positiva effekter för hjärta, kärl och synförmåga. Omega 3 utvinns ur fisk och dess oljor är mycket viktiga för kroppen och dess olika funktioner. Omega 3 plus är fullproppade med de nyttiga EPA och DHA som enligt forskning har mycket positiva effekter för din kropp. Utöver att vara nyttiga för hjärta och kärl har forskning även visat att de kan ha effekt vid lindrigare depressioner. Studier har visat att Omega 3 minskar risken för hjärtinfarkt och kan också sänka ett redan högt blodtryck. Healthwell Omega 3 plus innehåller 600 mg omega 3, det vill säga dubbelt så mycket än många andra Omega 3 på marknaden vilket gör den svårslagen som det bästa Omega 3 tillskottet. För den som lider av adhd är den här produkten en av de bästa omega 3 för just adhd, vilket forskning visat kan ge god effekt.

Omega 3 plus innehåller utöver EPA och DHA, övriga nyttiga Omega 3 fetter samt Vitamin E för att öka hållbarheten och hålla kapslarna fräscha längre. Burken består av 120 kapslar och intag per dag är 1 till 2 kapslar tillsammans med vatten. Omega 3 Plus finns också att köpa som 240 kapslar samt 360 kapslar. Liksom annan hälsokost ska inte Omega 3 Plus ersätta medicinsk behandling utan tas som ett komplement för att uppnå bästa effekt för dig och din hälsa. Kunderna som köpt Healthwell Omega 3 är rörande överens att det är det bästa omega 3 tillskottet; fem av fem stjärnor talar sitt tydliga språk.

2. Healthwell Omega 3 Fiskolja

Healthwell Omega 3 Fiskolja finns i vanlig dos, det vill säga i vanlig rekommenderad dos och är en av de bästa omega 3 tillskotten på marknaden. Liksom Omega 3 plus kommer den med en rad positiva hälsoeffekter och är perfekt för dig som vill börja smått och känna efter om omega 3 passar just dig. Healthwell Omega 3 fiskolja utvinns ur fisk i kallvatten och är alltså gjord på fiskolja som garanteras vara väldigt ren och hålla hög kvalité, allt för att du ska kunna åtnjuta de bästa hälsofördelarna för dig och din kropp. Omega 3 fiskolja innehåller fiskolja från kallvattenfisk, EPA, DHA, övriga Omega 3 fettsyror samt vitamin E. Kapslarna ska intas två om dagen tillsammans med ett glas vatten och ska liksom Healthwell Omega 3 Plus inte ersätta varken varierad kost eller medicinsk behandling utan vara ett komplement för att ge bästa effekt för ditt hjärta, kärl och synförmåga.

Healthwell Omega 3 produkter är tillverkade i Sverige och håller hög kvalité på produktion. De är även certifierade av Friend of the Sea som säkerställer att de inte har skadlig inverkan på människor eller miljö. Friend of the Sea är en pålitlig märkning och är den ledande certifieringen av marina produkter.

3. Core Omega 3 plus

Core Omega 3 plus är ett av de bästa Omega 3 på marknaden och ger liksom andra plus produkter ett högre intag av Omega 3 fettsyror. För den som vill se till att ge sin kropp de absolut bästa förutsättningarna så är Core Omega 3 plus ett givet val. Produkten är högkvalitativ och innehåller alla nyttigheter ett Omega 3 bör innehålla samt vitamin E för att förhindra att produkten härsknar. En längre livslängd för produkten med andra ord. Den här fiskoljan lovordas av de som testat den och som menar att de här är de bästa omega 3 kapslarna på marknaden. För en normal cellbildning och immunförsvar är den här produkten, med sitt höga innehåll av DHA och EPA, att rekommendera. 1-2 kapslar om dagen är föreskrifterna och de bör intas tillsammans med måltid.

Core Omega-3+ är certifierad av Friend of the Sea som garanterar att de inte har skadlig inverkan på människor eller miljö och är en pålitlig märkning.

Core Omega 3 plus finns i storlekarna 120 kapslar, 240 kapslar och 360 kapslar.

4. Holistic Omega 3 Algolja

För dig som söker efter ett veganskt eller vegetariskt alternativ rekommenderas Holistic Omega 3 Algolja, vilket får högsta betyg av sina kunder! Den här produkten utvinns ur Schizochytrium sp och är alltså alger som står för källan till nyttigheterna i Holistic Omega 3 Algolja. Ur algen utvinns DHA. Liksom vanlig fiskolja är dessa kapslar rika på både EPA och DHA för att ge bästa effekt för både hjärta, kärl och hjärna. Andra fördelar med den här produkten är att den passar veganer och inte påverkar fiskbestånden i våra hav. Ett självklart val enligt användare till den här produkten som klassar den högt över bästa Omega 3. Dosen är två kapslar per dag och en kapsel för gravida och ammande kvinnor. Produkten kommer i en burk om 60 kapslar.

5. AlgOmega3

AlgOmega3 är ytterligare en produkt som riktar sig till vegetarianer och veganer men givetvis även andra som äter en varierad kost och är omega 3 bäst i test sett till betyg. Produkten är godkänd av Vegan Society och passar den som är strikt vegan och utvinns av alger och är rika på både DHA och EPA. Att tillse sin kropp med dessa fettsyror är livsviktigt och har en mängd olika hälsofördelar som kvalificerad forskning visat de senaste åren. Extra viktigt är det för dem som tagit ett aktivt val att utesluta fisk ur kosten. Även om t.ex. vissa nötter kan vara rika på Omega 3 så behövs det ofta ett tillskott i form av kapslar för att nå upp till en tillfredställande mängd fettsyror i kroppen och då är AlgOmega3 ett perfekt val. Burken innehåller 60 stycken kapslar och kapslarna ska intas 1 till 2 gånger per dag.

6. Greath Earth Omega 3 Vegan

Omega 3 Vegan är ytterligare ett Omega 3 som riktar sig främst till veganer och hjälper dem att tillgodogöra sig de viktiga DHA och EPA. Även den här produkten utvinns ur mikroalgen schizochytrium och är ett utmärkt val för den som valt bort fisk ur kosten. Den här produkten odlas på land och är därmed fri från tungmetaller vilket även det är ett stort plus och gör den här produkten till ett av de bästa omega 3 tillskotten. Den har utöver viktiga DHA och EPA även den fördelen att den är hållbart producerad och bäst sett ur miljösynpunkt. Rekommenderad dos är 1 till 2 kapslar dagligen till måltid och bör inte överskridas. Burken innehåller 60 stycken kapslar. Med ett högt betyg är den här produkten ett ypperligt bra val för de som både värnar om kropp och miljö.

Lämna en kommentar