Om oss

Välkommen till vår sajt!

Vilka står bakom sajten

Malin Samuelsson

malin

Malin älskar att ta hand om sig själv och föredrar en spa-dag hemma framför en mysig film än att vara ute i höstrusket och vandra. Malin har använt kosttillskott så länge hon kan minnas där magnesium, järn, zink och reishi är några personliga favoriter hos henne.

Håkan Abrahamsson

Håkan

Håkan är intresserad av träning och vill gillar att vara ute och vandra. Håkan har vandrat sedan barnsben och intresserar sig för att hålla sin kropp i bra form. Håkan jobbar som ekonom och därför håller han koll på de mer tekniska delarna av vår sajt. Ser du något tekniskt fel på sajten? Vänd dig till Håkan!

Rebecca Svensson

rebecca

Rebecca, en tjej fullspäckad med energi och livslust! Hälsokost är en stor del av Rebeccas liv och hon har ett helt skåp fullt med hälsokost i sitt hem. Yoga och massage är något hon älskar, så om du inte hittar henne på en hälsokost-butik (vare sig det är i Australien eller i Motala) så finner du henne antagligen på Yasuragi.

Vad vi står för

Vårt mål är att hjälpa dig må bättre och leva bättre liv med hjälp av hjälpmedel, tillskott eller redskap för att förenkla eller förbättra din vardag.

Vi är en oberoende aktör inom hälsokost, träning och välmående som jämför och guidar tusentals varje månad till ett litet klokare köpbeslut. Vårt mål är att hjälpa till att bena ut vad alla kluriga termer betyder så att du helt enkelt kan göra ett bättre val för din hälsa!

Vi ger inga hälsorekommendationer utan förhåller oss alltid till Livsmedelsverket, WHO, EU-kommissionen, Socialstyrelsen eller Läkemedelsverket, när vi hävdar att något hjälper dig. Vi strävar alltid för att ha så korrekt information på vår sajt som möjligt.

Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5,0
5,0 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%