Testa

Testvinnare

1. Holistic Multivitamin

3.9
/
5
Bästa för bla bla
188kr
Fördelar
 • Godkänd och testad av Eurofin
 • Multivitamin som innehåller D-vitamin
 • Vegetabilisk kapsel som är tillverkad av cellulosa
 • Innehåller retinol

Det finns en rad vitaminer och mineraler som din kropp är i behov av varje dag. De flesta får vi i oss från kosten, medan andra behöver tillsättas eller produceras på egen hand. Några av de vitaminer som är extra viktiga för vår hälsa är B12, betakaroten, D-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, men också mineraler som zink, magnesium, kalcium och järn. Med Holistic Multivitamin får du ett fullspektrums vitamin som ger dig ett dagligt tillskott för att se till att vitaminintaget är på topp hela tiden. Här har tillverkaren naturligtvis även sett till att inkludera det livsviktiga D3 vitaminet, såväl som A-vitamin som utgörs av hela 2000 mcg av betakaroten. Holistic Multivitamin innehåller även retinol, som har en bevisad effekt på tidiga ålderstecken, samt 1200 % av B12/DRI i varje kapsel. Är det så att du vill boosta kroppen med extra mycket B12 rekommenderar vi istället vårt bästa b12 tabletterna test, där produkterna är mer centrerade på ett visst vitamin.

Testvinnare

1. Core Vitamins Man

4.7
/
5
169 kr
Fördelar
 • Innehåller extrakt från frukt och grönt
 • Allsidigt kosttillskott för män
 • 2 kapslar/dag för att uppnå DRI vilket höjer priset på dagsdosen
Nackdelar
 • Går inte att köpa färre än 120 kapslar

Core Vitamins Man är ett allsidigt kosttillskott för den aktiva mannen vilket innehåller över 20 olika vitaminer och mineraler som ska bidra till ett friskt och aktivt liv för mannen.

Förutom det höga innehållet av vitaminer och mineraler så har även kosttillskottet extrakt från pumpakärnor, granatäpple, broccoli och grönt te m.m.

Core Vitamins Man passar för alla män, men är extra bra för dig som tränar och eller är mer aktiv än vad som anses vara normal, daglig motion då den även en framtagen för att bidra till normal muskelavslappning samt främja matsmältningen i högre grad än många andra kosttillskott.

Core Vitamins Man är ett mycket populärt kosttillskott med hundratals nöjda kunder, och visst får man verkligen ett innehållsrikt kosttillskott som dessutom säljs till ett lågt pris, dock rekommenderas 2 kapslar/dag vilket höjer dagspriset något, men det kan det vara värt. Vi rekommenderar verkligen den här produkten till dig som vill ha ett omfattande kosttillskott.

Testvinnare

1. Core Creatine Pro

4.8
/
5
279 kr

Detta kreatin är en riktig kvalitetsprodukt för den kräsna användaren. Både den fräscha citronsmaken och blandningen av prestationshöjande ämnen gör den till en favorit hos många. Till skillnad från exempelvis Core Creatine innehåller Pro kreatinbisglycinat som är en sammansättning av kreatin och magnesiumbisglycinat. Denna sammansättning ger dig både de prestationshöjande effekterna av kreatinet samtidigt som magnesiumet bidrar till normal funktion hos musklerna och nervsystemet. Fördelen med denna form av magnesium är att den har mycket hög biotillgänglighet vilket gör det lättare för kroppen att tillgodogöra sig det.

Testvinnare

1. Star Nutrition Creatine Monohydrate

4.9
/
5
Fördelar
 • Påskyndar och förbättrar muskelökningen
 • Främjar en bättre återhämtning
 • Innehåller 100% av rent mikroniserat kreatin
 • Innehåller glycin, arginin och metionin

Om du vill bygga muskler och öka i muskelmassa är keratin ett tillskott som du kommer få stor användning för. Kreatin består nämligen av 3 olika typer av aminosyror som går under namnen glycin, arginin och metionin. Det finns ett flertal vetenskapliga studier som har visat att användande av kreatintillskott inte bara ser till att främja muskeltillväxten, utan också se till att du blir mycket starkare. Med Star Nutrition – Creatine Monohydrate får du ett riktigt högkvalitativt kosttillskott för muskelökning som ger dig den energi du behöver för att klara av allt fler och fler reps. Kreatinet ser också till att dina muskelceller absorberar mer vatten, vilket är något som är viktigt om vi tittar på den mer långsiktiga tillväxten. Idag finns det keratin i många olika former, men är du ute efter det absolut bästa är det monohydrat keratin som du ska satsa på, vilket är precis vad Star Nutrition – Creatine Monohydrate är.

Ett bra pris och ett av de bästa kreatin som går att få tag på har gjort den till en riktig toppsäljare. Några av de nöjda kunderna säger bland annat att den är enkel att blanda ut i vatten och att den ger de resultat som de är ute efter. Många uppskattar det låga priset och användarna nämner också fördelen med att kunna återförsluta förpackningen när den har öppnats. Star Nutrition Creatine Monohydrate är en vegansk produkt men tillverkas i lokaler där det hanteras mjölk vilket gör att den kan innehålla spår av mjölk.

2. Core Creatine

4.9
/
5

Core Creatine är en av marknadens mest omtyckta produkter som får högsta betyg av en majoritet av köparna. Enligt nöjda användare är den både god och prisvärd samtidigt som den ger riktigt bra effekt på muskelstyrkan. Jämfört med andra produkter som till exempel Thorne erbjuder Core Creatin har man flera olika storlekar på sina förpackningar. Du kan välja mellan 500 g, 1 kg och 1,5 kg och produkten är dessutom förpackad i en lätt förpackning som tar minimalt med plats. Fördelen med att kunna välja storlek är bland annat att det är enklare att ta med en mindre när du ska ut och resa eller om du vill testa produkten för att se om den är något för dig.

3. Holistic Kreatin

4.9
/
5

Holistic inriktar sig på helhetshälsa och arbetar med rena och väl beprövade ingredienser i alla sina produkter. Deras kosttillskott är svensktillverkade och passar för veganer eftersom de är vegetabiliska. Många som har problem med allergier väljer gärna Holistic då de är kända för att inte orsaka problem för denna grupp. Holistic Kreatin innehåller 100% kreatinmonohydrat med beteckningen Creapure som ökar din fysiska prestation i samband med träning. För att få önskad effekt bör du ta en dos på minst 3 gram om dagen. Om du vill topprestera vid exempelvis en tävling eller om du vill komma i toppform till semestern är det bra att starta med kreatinet i cirka åtta veckor innan för att få optimal effekt.

4. Core Creatine Pro

4.8
/
5
279 kr

Detta kreatin är en riktig kvalitetsprodukt för den kräsna användaren. Både den fräscha citronsmaken och blandningen av prestationshöjande ämnen gör den till en favorit hos många. Till skillnad från exempelvis Core Creatine innehåller Pro kreatinbisglycinat som är en sammansättning av kreatin och magnesiumbisglycinat. Denna sammansättning ger dig både de prestationshöjande effekterna av kreatinet samtidigt som magnesiumet bidrar till normal funktion hos musklerna och nervsystemet. Fördelen med denna form av magnesium är att den har mycket hög biotillgänglighet vilket gör det lättare för kroppen att tillgodogöra sig det.

5. Kreatin från Thorne

4.5
/
5

Thornes kreatin är troligen en av de renaste kreatinmonohydraten som finns på marknaden. Vid användningen av detta kreatin kan du öka kreatinfosfatnivåerna i musklerna med mellan 10 till 40 procent, något som gör att du känner ökad energi under styrkepasset och därmed klarar av att hålla en ökad intensitet. Thorne erbjuder även ett veganskt kreatinpulver som består av ärtproteinpulver av högsta kvalitet. Thornes pulver är både luktfritt och färglöst och är mycket enkelt att blanda ut med vatten. Thorne rekommenderar att produkten tas i samband med första måltiden efter träningspasset för att minska risken för eventuella magtarmbesvär. Produkten är naturligt fri från gluten och är även certifierad som dopingfritt kosttillskott.

 

6. North Nutrition Kreatin

3.9
/
5

För dig som är ute efter ett av de bästa kreatin som ger bra resultat är North Nutrition ett bra val. Innehållet består av aminosyrorna metionin, arginin och glycin och den dagliga dosen på 5 h gör att du inom kort kan märka tydlig resultat på ditt fokus vid träningen. Fördelen med att ta ett kreatintillskott är att många också märker att det går fortare att återhämta sig efter träningspasset. North Nutritions Kreatin innehåller endast 20 kalorier per portion och har en neutral smak.

7. CreaKong kreatin

3.8
/
5

Med kreatin från CreaKong får du en ordentlig effekt på dina träningsresultat. Produkten innehåller hela 3 olika typer av kreatin för att maximera upptaget i kroppen. De 3 typerna består dels av alkaliserat kreatin som bundits till magnesium, dels av kreatinmonohydrat och dels av peptidbundet kreatin. En förpackning på 300 g ger dig 75 st portioner. Pulvret är enkelt att ta med sig i en flaska och blanda med vatten innan träningen. Rekommendationen från tillverkaren är att dricka kreatinet ungefär 30 minuter innan du startar ditt träningspass.

8. Core Kre-Alkalyn

3.6
/
5

Kre-Alkalyn skiljer sig från de traditionella kreatinen som till exempel Core Creatine eftersom det är en buffrad form av kreatinmonohydrat. Tack vare den annorlunda formulan kan en större mängd tas upp i kroppen, något som gör att det behövs en lägre dos jämfört med traditionella kreatin. Kre-Alkalyn är mycket mer skonsamt mot magen och den binder heller inte vätska i kroppen vilket förekommer med traditionella kreatinpreparat. Att produkten dessutom är förpackad som kapslar gör att den är mycket enkel att hantera oavsett var du befinner dig. Om du inte tycker om smaken av att dricka ett pulver är kapslar ett perfekt sätt att få i dig kreatin. Även Lamberts Creatine erbjuder kreatin i kapselformat men då med det traditionella innehållet kreatinmonohydrat.

9. Fairing Kreatin Monohydrat

3.5
/
5

När du är ute efter att hitta bästa kreatin som ger dig de resultat du är ute efter är Fairing Kreatin ett utmärkt val. En rejäl förpackning med 500g eller 1000g innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat för bästa effekt på styrka och prestation. Kreatinmonohydrat är en trygg produkt som ger ökad prestationsförmåga vid muskelarbete. Fairings kreatin innehåller den patenterade formen av kreatin som kallas för Creapure som även exempelvis Holistic använder i sin Kreatinprodukt. Creapure är ett mycket rent och säkert kosttillskott utan kända biverkningar.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5
Rated 5 out of 5
5 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%
Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.