Testvinnare

1. Core Vitamins Man

4.7
/
5
169 kr
Fördelar
  • Innehåller extrakt från frukt och grönt
  • Allsidigt kosttillskott för män
  • 2 kapslar/dag för att uppnå DRI vilket höjer priset på dagsdosen
Nackdelar
  • Går inte att köpa färre än 120 kapslar

Core Vitamins Man är ett allsidigt kosttillskott för den aktiva mannen vilket innehåller över 20 olika vitaminer och mineraler som ska bidra till ett friskt och aktivt liv för mannen.

Förutom det höga innehållet av vitaminer och mineraler så har även kosttillskottet extrakt från pumpakärnor, granatäpple, broccoli och grönt te m.m.

Core Vitamins Man passar för alla män, men är extra bra för dig som tränar och eller är mer aktiv än vad som anses vara normal, daglig motion då den även en framtagen för att bidra till normal muskelavslappning samt främja matsmältningen i högre grad än många andra kosttillskott.

Core Vitamins Man är ett mycket populärt kosttillskott med hundratals nöjda kunder, och visst får man verkligen ett innehållsrikt kosttillskott som dessutom säljs till ett lågt pris, dock rekommenderas 2 kapslar/dag vilket höjer dagspriset något, men det kan det vara värt. Vi rekommenderar verkligen den här produkten till dig som vill ha ett omfattande kosttillskott.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5
Rated 5 out of 5
5 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%
Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.