Testvinnare

1. Core Vitamin C 1000

4.9
/
5
Fördelar
 • Passar för dig med en aktiv livsstil
 • Högdoserat
 • Förbättrar och förstärker immunsystemet
 • Berikat med citrusbioflavonoider
Nackdelar
 • Tabletterna kan vara svåra att svälja

Svenskt Kosttillskott har skapat en serie med tillskott som håller en mycket hög kvalitet och som absolut kan anses vara en av de bästa på marknaden. Med Core Vitamin C 1000 får du ett mycket högdoserat tillskott där man har använt sig av askorbinsyra för C-vitamin. C-vitamin är en mycket viktig och en av våra mest kända antioxidanter som kroppen behöver för att brosk och benvävnad ska byggas normalt, samtidigt som vitaminet bidrar till ett bra och välfungerande immunsystem. Core Vitamin C 1000 passar extra för dig som har en aktiv livsstil och som tränar mycket, eftersom hård träning gör att ditt immunförsvar blir utsatt. Vitaminet lämpar sig även bra för den som alltid håller ett högt tempo i vardagen eller för dig som letar efter ett riktigt bra komplement till din dagliga kost. Eftersom Core Vitamin C 1000 är så pass högdoserat behöver du inte ta mer än en tablett om dagen för att få i dig all C-vitamin som du behöver.

2. Healthwell Detox te

4.9
/
5

Detox te från Healthwell har fått förstaplatsen i vår topp 6 bästa detox te 2022. Detta detox te innehåller både välkända, verksamma samt näringsrika örter och växter. Dessutom är teet särskilt rikt på mineraler, vitaminer plus antioxidanter. Healthwell te innehåller bland annat nässlor, spenatpulver, maskrosextrakt samt grönt te. Det här är ett detox te med väldigt god smak där tillverkaren använt några av naturens mest intressanta växter.

Spenatpulver kommer från en klorofyllrik bladgrönsak som dessutom är rik på thylakoider. Maskros är en gammal medicinalväxt med en vätskedrivande effekt som kommer att hjälpa din kropp att bli av med oönskade gifter. Maskrosen lindrar även besvär med matsmältningen samt främjar din njur-, gallblåsa- och leverfunktion. Nässelpulver kommer från en välkänd gammal nytto- och medicinalväxt, brännässlan, som är oerhört rik på både vitaminer och mineraler. Healthwell Detox te är tillverkat med hundra procent naturliga produkter och helt utan koffein.

Smaken är mild och frisk och du kan dricka upp till fyra koppar per dag. Detta detox te kan användas som en utdrivande och renande kur eller dagligen för ett sundare liv. Observera att detta te bör inte användas av kvinnor som är gravida eller ammar. Ingredienserna består av inulin, spenatpulver, grönt te extrakt (Camellia sinensis), nässelextrakt, mjölonextrakt och maskrosextrakt. För allergiker är det viktigt att uppmärksamma att detta te kan innehålla spår av ägg, havre, soja och mjölk.

Healthwell Detox te är ett mycket prisvärt, verksamt och näringsrikt detox te i pulverform som de allra flesta kan använda. Detta är ett av de få detox teer som innehåller gamla och traditionella näringsrika medicinalväxter såsom nässlor och maskrosor vilket har placerat detta te på förstaplatsen.

3. Off The Hook PWO-Shots

4.9
/
5

Off The Hooks PWO-Shots är den mest omtyckta PWO-shoten tillgänglig på www.gymgrossisten.com. Inom kategorin så är det den produkt på Gymgrossisten som har både flest och bäst recensioner. Kunderna visar sig vara väldigt nöjda med den energi som de får av produkten innan ett gympass.

Denna PWO-shots erbjuds i tre olika smaker; Brutal Berries, Pineapple Orange Power och Sick Citrus. Produkten beskrivs som en uppiggande och potent prestationshöjare. Shoten innehåller L-citrullin, L-arginin, L-tyrosin, beta-alanin och en hög dos av hela 200 milligram koffein. Det rekommenderas absolut inte att ta två av dessa shots innan ett träningspass då det skulle resultera i en oerhört hög koffeinhalt som i vissa fall kan innebära komplikationer i samband med träning. Per servering så innehåller produkten 3500 mg av L-citrullin, 2000 mg av Beta-alanin, 1000 mg av L-arginin, 400 mg av L-tyrosin, 200 mg av koffein, 1,4 mg av Vitamin B6 och 2,5 µg av Vitamin B12. Beroende på vilken smak du väljer så innehåller även produkten diverse surhetsreglerande medel och smakmedel för både smak och färg.

4. M-46 PWO Rhubarbed Whine Shot

4.3
/
5

På Sportkost hittar vi ytterligare en riktigt uppiggande PWO-shot tillverkad av det klassiska företaget Fairing. Fairing har varit på den svenska marknaden under 20 års tid och var en av de första att introducera den svenska träningsindustrin till ett stort utbud av kosttillskott och supplement. Fairing tillverkar, till skillnad från många andra företag idag, sina produkter själva och på plats här i Sverige.

Denna PWO-shot är väldigt svår att hitta och säljs inte hos många utbud. M-46 PWO Rhubarbed Whine Shot kommer endast i denna smak, Rhubarbed Whine. Vad som mest står ut med denna produkt är att den kommer i storleken 100ml per servering. Det vanliga inom PWO-shots är en serveringsstorlek på cirka 60ml. Med produktens höga koffein halt så indikerar kunder att de upplever det där härliga pirret innan träningen som gör att de kan pusha sig lite extra.

Denna PWO-shot innehåller 3000mg av Citrullin-dl-malat, 1250mg av Arginin HCL, 1250mg av Betain, 500mg av Inositol, 250mg av Koffein och 10mg av Niacin.

5. Swedish Supplements PWO-shot I Am Fucked Up

4.1
/
5

En grupp av väldigt träningsintresserade och utbildade vänner samlades för cirka tio år sedan och skapade vad som vi idag känner till som Swedish Supplements. Swedish Supplements produkter kan vi se i många butiker och företaget har ett väldigt stort utbud som passar de flesta. På sportkost.se så hittar vi deras omtyckta PWO-Shot på hela 100ml som är döpt till I Am Fucked Up. På produktens etikett så ser vi en dödskalle, texten ”for real hardcore training athletes only” och dessutom en tag som säger ”headshot”. Meddelandet som företag vill förmedla kan nog inte bli klarare än så, detta är en ordentlig energishot för den som behöver piggna till ordentligt innan sitt träningspass.

Swedish Supplements PWO-shot I Am Fucked Up säljs i två smaker, Green Apple och Sour Cola. Man marknadsför produkten som en rejält doserad shot med högkvalitativa ämnen. I denna PWO-shot så hittar vi per shot 2000mg av beta-alanin, 2000mg av citrullin-dl-malat, 1000mg av arginin-hcl, 1000mg av betain, 500mg av Acetyl-l-carnitin, 300mg av koffein, 100mg av l-teanin och slutligen 2mg av piperin.

Denna produkt skiljer sig från de i andra i dess innehållsförteckning. Produkten innehåller många olika aminosyror som om du känner du osäker på kan du söka på namnet på ingrediensen för att få reda på vad det verkligen är.

6. Femarelle Unstoppable

4.3
/
5
Fördelar
 • Innehåller B2 och biotin
 • Lindrar trötthet och torra slemhinnor
 • Minskar risken för urinvägsinfektioner
 • Enkel dosering
Nackdelar
 • Innehåller gelatin

Att uppleva klimakteriebesvär är inte roligt, speciellt inte om de är svåra och påverkar din vardag. Som tur är finns det lösningar på problemet, som i många fall kommer i just form av kosttillskott. När du kommer i övergångsåldern är det mycket som händer i kroppen. Bland annat kan lägre östrogennivåer bidra till att dina slemhinnor blir torrare och tunnare, vilket i sin tur innebär att du blir mer känslig för urinvägsinfektioner eller andra infektioner i underlivet. Även benhälsan kan påverkas negativt, men med Femarelle Unstoppable kan du lindra symptomen och få en mycket bättre livskvalitet.

Femarelle Unstoppable är ett mycket bra kosttillskott som har en bevisad och dokumenterad positiv effekt på slemhinnor och benhälsa. Produkten innehåller bland annat kalcium, men också Vitamin B2 och biotin. Just vitamin B2 är perfekt att använda sig av om du upplever att du är mer trött och utmattad än vanligt, samtidigt som biotinet stöder kroppens nervsystem och främjar en normal funktion.

7. Lean Whey Protein

4.9
/
5
Fördelar
 • 78-80% proteinhalt
 • Berikad med enzymer
 • Lägre pris än genomsnittet
Nackdelar
 • Finns endast i två smaker

Lean Whey Protein är ett proteinpulver framställt av vassleprotein (koncentrat och isolat) vilket har en hög proteinhalt på hela 80% vilket överstiger genomsnittet. Detta är generellt sett ett väldigt bra proteinpulver som även är tillsatt med matsmältningsenzymer vilket ska förbättra upptag och vara skonsamt för magen.

Lean Whey Protein kan vi rekommendera för dig som tenderar att känna dig uppsvullen efter att ha druckit en proteinshake då även detta minskar i.om enzymerna.

Viktigt att tänka på är dock att överkonsumtion av enzymer kan istället ha en negativ påverkan då det kan ha en laxerande effekt.

Proteinpulvret innehåller även aminosyror vilka ska öka fettförbränningen om det är något du önskar att göra. Viktigt att tänka på är att proteinpulver inte ska ersätta flera mål mat om dagen, utan bör användas som mellanmål eller ge extra energi vid träning.

Något som är lite tråkigt är att du endast kan välja mellan två olika smaker, vilket skiljer sig från andra proteinpulver som ofta bjuder på 4 eller fler smaker.

8. Viterna vital Arginine

3.6
/
5

Det nionde kosttillskottet vi kommer ta upp i den här listan är Viterna vital Arginine. Dessa är också väldigt starka, precis som föregående kosttillskott. Med 1000 mg l-arginin per tablett ser de här till att ge den effekt som många söker. Om du inte är van vid att använda dig av l-arginin kan det vara smart att dela tabletten på två till en början. Detta för att slippa magont som kan vara en biverkning med den här aminosyran. Utöver det är dessa helt veganska och, för ovanlighetens skull, i tablettform istället för kapselform. Sedan gör de jobbet för att du ska nå dina önskade resultat.

Ingredienser: L-argininhydroklorid, kalciumkarbonat, cellulosa modifierad stärkelse, Drageringshölje: (Hypromellos, glycerin), kiseldioxid, stearinsyra, magnesiumstearat.

9. Elit Nutrition L-carnitine + Synephrine

4.1
/
5

Detta är en superbra kombinationsprodukt som innehåller både stimulanten synefrin och självklart också aminosyran L-karnitin. Dessa två ingredienser är tillsammans väldigt bra och populära vid någon form utav diet. En kapsel av denna produkt innehåller faktiskt hela 1000 mg karnitin som hjälper kroppen att transportera bland annat långkedjiga fettsyror i din kropp. Denna produkt innehåller ju också som sagt synerfrin vilket är en ingrediens som finns helt naturligt i en citrusfrukt som kallas för pomerans. En kapsel av denna produkt innehåller hela 20 mg synefrin, och synefrin kan användas istället för koffein, vilket många människor gör. Denna produkt ska du ta två kapslar av ungefär 30 minuter innan du ska utföra en fysisk aktivitet, och när du tar kapslarna ska du också dricka rikliga mängder med vatten. Denna produkt ska självfallet inte användas istället för vanlig varierad kost utan endast som ett tillskott. Det är också viktigt att du inte överskrider den dagliga rekommenderade dosen.

Denna produkt är faktiskt en väldigt effektiv och bra fettförbrännare som kommer att omvandla fett till energi i kroppen. När du tar en dos av denna produkt innan en fysisk aktivitet så kommer du att få en mycket bättre träningsprestation och orkar med det där lilla extra. Det stora pluset med dessa kapslar är att de är lätta att svälja vilket är superbra för dig som har problem med att svälja kapslar och tabletter eller helt enkelt inte tycker om att svälja det. Om du använder dig utav denna otroliga produkt kommer du att kunna bränna fett både enkelt och effektivt, vilket många strävar efter. Du kan även börja använda denna produkt istället för flera intag av koffein dagligen, detta eftersom produkten som sagt innehåller synefrin.

Om du skulle vara intresserad av denna produkt och kanske till och med vill testa den, då kan du hitta den via denna länken: https där du hittar den till ett bra och billigt pris.

10. Core Vitamins Man

4.7
/
5
169 kr
Fördelar
 • Innehåller extrakt från frukt och grönt
 • Allsidigt kosttillskott för män
 • 2 kapslar/dag för att uppnå DRI vilket höjer priset på dagsdosen
Nackdelar
 • Går inte att köpa färre än 120 kapslar

Core Vitamins Man är ett allsidigt kosttillskott för den aktiva mannen vilket innehåller över 20 olika vitaminer och mineraler som ska bidra till ett friskt och aktivt liv för mannen.

Förutom det höga innehållet av vitaminer och mineraler så har även kosttillskottet extrakt från pumpakärnor, granatäpple, broccoli och grönt te m.m.

Core Vitamins Man passar för alla män, men är extra bra för dig som tränar och eller är mer aktiv än vad som anses vara normal, daglig motion då den även en framtagen för att bidra till normal muskelavslappning samt främja matsmältningen i högre grad än många andra kosttillskott.

Core Vitamins Man är ett mycket populärt kosttillskott med hundratals nöjda kunder, och visst får man verkligen ett innehållsrikt kosttillskott som dessutom säljs till ett lågt pris, dock rekommenderas 2 kapslar/dag vilket höjer dagspriset något, men det kan det vara värt. Vi rekommenderar verkligen den här produkten till dig som vill ha ett omfattande kosttillskott.

Vad tycker du om vår jämförelse?

5
Rated 5 out of 5
5 utav 5 stjärnor (baserat på 1 omdöme)
Mycket bra100%
Bra0%
Medel0%
Dåligt0%
Riktigt dåligt0%
Testet har genomförts genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra i syfte av att få fram den bästa. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant. Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för gymgrossisten.se, meds.se, Greatlife, Grön Gåva, Sportkost.se, Svensk Hälsokost, Svenskt Kosttillskott, Vitaminbutiken Kenkou, Vitaminer.nu.